Starttiderne er klar, I finder listen nedenfor

Har I spørgsmål til startlisten så spørg gerne din ridelærer. Alternativt kan Line kontaktes på 41 60 41 82.

Vi glæder os til at se jer til årets første dressurstævne i rideskolen! Så skynd jer at læse nedenstående, så er I klar til at melde til og deltage d. 12. marts 2023.

 

Klasse

Info

Holdridning

Med trækker + forrytter

Holdridning

Uden trækker + forrytter

LD1

Programmet må råbes op

LD2

Ingen opråber

LC/LB valgfri

Ingen opråber

 

Hvis en klasse er vundet før, må rytteren ikke starte klassen igen. Skal rytteren bruge trækker, skal I selv sørge for dette. Dressurprogrammerne kan findes på Dansk Rideforbunds hjemmeside – rideforbund.dk.

Pris for 1 start er 100 kr., 2 starter 150 kr. Betaling sker via mobilepay til nr.: 168265.

For at kunne afholde stævnet, har vi brug for Jeres hjælp, derfor er det rart for os at kende rytterens alder. Vi skal bl.a. bruge hjælpere til at hente kritikker, skrive for dommeren og hjælpe i sekretariatet og cafeteriet samt et par stykker til at medbringe kage til salg i cafeteriet.

Vi forventer at stævnet vil starte kl. 9, med de mindste klasser først. Sluttidspunktet afhænger af antallet af tilmeldte, så det har vi desværre ikke mulighed for at definere.

OBS - tilmeldingsfristen er den 1. marts! Det vil ikke være muligt at tilmelde sig efter fristen. Eftertilmelding er ikke muligt, da vi har brug for tiden til at færdiggøre startlisten, som vi meget gerne vil kunne præsentere for jer et par dage før stævnet.

Tilmeldingsblanketten finder I her: tilmelding.

Hvis I har spørgsmål til valg af program eller hvordan stævnet forløber, så spørg gerne jeres ridelærer, de kan hjælpe med det meste. Alternativt kan I kontakte Line på 41 60 41 82. 

Vi glæder os til at se jer alle til fin ridning.
Mange hilsner Ridelærerne