Hvorfor ridning ?

Der er rigtig mange fordele ved at lade dit barn gå til ridning.

Eksempelvis kan nævnes, at dit barn:

• Får god motion
  • Får en masse frisk luft
  • Får et godt netværk med andre børn og voksne
  • Bliver ansvarsbevidst
  • Får god kropsbevidsthed
  • Udvikler sin indfølingsevne og sine empatiske evner
  • Får en god balance
  • Og så har undersøgelser vist, at børn som arbejder med heste meget ofte bliver gode ledere

Kom og få en gratis prøvetime

Lyst til at gå til ridning?

Hvalsø Rideklub tilbyder gratis prøvetime til nye elever.

Hvalsø Rideklub er en alsidig  og aktiv klub med hold både til de helt små børn, de mindre børn, de øvede, ponygames hold, springhold og voksenhold.

"Jeg er bange for heste og mit barn vil gerne gå til ridning"

Vi vil altid gerne hjælpe forældrene med at lære hvordan de bedst håndtere hestene – og hjælper deres barn. På nogle hold er der tilknyttet hjælpere i stalden som vil kunne være behjælpelige med at håndtere hesten.

Dig og din familie er altid velkommen til at komme ud og besøge os i klubben  og få en snak om mulighederne for ridning.

Ring til Helle Merrald mobil: 21 75 78 00 eller formanden for rideskolen Mette Persson mobil: 61 20 74 20 og aftale din prøvetime.

Vi glæder os til at se dig.

Kig også ind på vores Facebook: Hvalsø rideklub – HVL.