2 x ridelejr for rideskolen

Igen i år holder vi ridelejr for eleverne i rideskolen. Vi afholder to ridelejre:

  • Den 25.-27. juli for øvede og letøvede elever
  • Den 29. juli for de mindre rutinerede ryttere

Nedenfor kan du læse lidt mere om de enkelte ridelejre. Der hænger ligeledes information i den lille ridehal. Din ridelærer har tilmeldingssedler til begge lejre, vær' opmærksom på, at I får meldt jer til de rigtige dage.

3 dages ridelejr, for de øvede og letøvede

I løbet af de tre dage, skal vi nå at ride, se opvisninger, spille spil, hygge om hestene, spise is og meget mere sjov!

Krav for at kunne deltage på ridelejren er, at man kan sadle op og ride selv, både skridt, trav og galop. Spørg din ridelærer hvis du er i tvivl.

Vi får brug for hjælp fra en håndfuld friske forældre, for at kunne afholde den bedst mulige ridelejr. Vi får brug for et par stykker, der kan lave lidt let aftensmad (man må hellere end gerne arrangere at gå sammen om at lave det), et par stykker til at bage en kage, og ikke mindst en gruppe forældre, der har lyst til at tage en overnatning eller to i ridehallen sammen med pigerne (har man mulighed for at overnatte, gives der 100 kr. i rabat, pr. overnatning). Hvis I er i tvivl, om hvad nogle af opgaverne indebærer, så spørg endelig jeres ridelærer.

Prisen for alle 3 dage med forplejning er 1000 kr. De første 500 kr., betales ved tilmelding til MobilePay 168265 – husk at få din ridelærer til at kvittere for betalingen på tilmeldingssedlen. De resterende 500 kr. betales ved ankomst til ridelejren. Tilmelding er først gyldig ved betaling af de første 500 kr.

Vi har plads til 24 elever, og tilmeldingen er efter ”først-til-mølle”.

Nærmere info bliver sendt pr. mail når vi nærmer os.

Én dags ridelejr for de mindre rutinerede

Vi har igen i år valgt at afholde en ”minilejr”, for de ryttere som er på E, D eller C niveau. Der vil her være mulighed for en hel dag med en masse sjove aktiviteter, ridning, heste og andre hyggelige ting. Minilejr vil blive afholdt fredag d. 29/7, i forventede tidsrum, 9-16. Tilmelding til dette foregår på den tilmeldingsseddel, der hedder ”Tilmelding til minilejr d. 29/07”.

Minilejr koster 375kr, og her overføres hele beløbet ved tilmelding (husk at skrive fulde navn på den tilmeldte i kommentar på MobilePay).

Vi har plads til 20 skønne elever, og igen er det først-til-mølle-princippet!

Til vores minilejr skal vi bruge nogle friske forældre, som kunne være behjælpelige med at bage noget kage eller boller, som vi kan servere for rytterne undervejs. Til dette kan man skrive sig på ved tilmeldingssedlen.

Videre info om alt det praktiske med ankomst og afhentningstidspunkt, dagens forløb, ting man kan tage med osv., vil blive tilsendt til den mail der er skrevet på tilmeldingen, når vi nærmer os.

 

Vi glæder os til at se jer på den ene eller den anden ridelejr!