Ridelejr i sommerferien 2021

Kære alle ryttere i rideskolen.

Så er det ved at være tid til at vi endelig kan planlægge og afholde ridelejr igen!
I år vil den blive afholdt fra d. 26-28 juli. Det bliver tre dage fyldt med en masse heste, ridning, hygge, lege og meget mere. Vi kommer til at være sammen på tværs af alle hold og aldre, så der er mulighed for at få en masse nye og gode venskaber med hjem.

 

For at kunne gennemføre dette års ridelejr på bedst mulig vis, har vi brug for at nogle søde forældre kan give en hånd med. Det vi skal have hjælp til er: to dages aftensmad, nogle frivillige kagebagere, nogle som vil sørge for lidt frugt/kiks/snacks og til sidst nogle forældre, som har mulighed for at overnatte sammen med børnene.

 

Prisen for ridelejr med tre dages fuld forplejning er 800 kr. Betalingen bliver opdelt i 2 hvoraf første halvdel (400kr) sendes ved tilmelding, og de resterende 400kr sendes ved ankomst på ridelejr. Dette foregår via Mobilepay til nummeret: 168265

Inden pengene sendes skal elevens fulde navn skrives under ”kommentar” på Mobilepay.
Betaling skal foregå når eleven er skrevet på listen, så ved vi at han/hun er tilmeldt. Kvitteringen fra Mobilepay skal vises til jeres ridelærer, som efterfølgende vil skrive under på tilmeldingssedlen.

 

Vi har 30 pladser på vores ridelejr, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Nærmere info omkring pakkeliste, ankomst/afhentningstidspunkt, fordeling af ”forældre-opgaver” osv, vil blive sendt via mail når vi nærmer os.

 

Derudover har vi i år valgt også at afholde en ”minilejr”, for de ryttere som er på E, D eller C niveau. Der vil her være mulighed for en hel dag med en masse sjove aktiviteter, ridning, heste og andre hyggelige ting. Minilejr vil blive afholdt d. 30/7, og tilmelding til dette foregår på den tilmeldingsseddel, der hedder ”Tilmelding til minilejr d. 30.07”.

Minilejr koster 300kr, og her overføres hele beløbet ved tilmelding (husk at skrive fulde navn på den tilmeldte i kommentar på Mobilepay).

Vi har plads til 20 skønne elever, og igen er det først-til-mølle-princippet!

 

Til vores minilejr skal vi bruge nogle friske forældre, som kunne være behjælpelige med at bage noget kage eller boller, som vi kan servere for rytterne undervejs. Til dette kan man skrive sig på ved tilmeldingsedlen.

Videre info om alt det praktiske med ankomst og afhentningstidspunkt, dagens forløb, ting man kan tage med osv. vil blive tilsendt til den mail der er skrevet på tilmeldingen, når vi nærmer os.

 

 

Vi glæder os til nogle hyggelige dage!

Bedste hilsner
Ridelærerne