Rideskolestævne med forhindringsklasser - 26. november

Har I spørgsmål eller kommentarer til startlisten, eller spørgsmål til stævnet generelt, så skriv gerne til Line på 41 60 41 82.

Vi er klar med en tilmelding til årets sidste stævne for rideskolen!

Det bliver et stævne med fire forskellige forhindringsklasser, som er beskrevet nedenfor.

1: Forhindringsbane med trækker

  • Der rides igennem en forhindringsbane med en trækker i skridt. Der er én hest på banen af gangen. Forhindringsbanens formål er at styre sin hest pænt og korrekt igennem. Der gives præmier til alle der gennemfører uden fejl. En fejl er, når en øvelse ikke gennemføres, fx en væltet kegle. I skal selv sørge for trækker

2: Forhindringsbane i skridt

  • Der rides igennem en forhindringsbane i skridt. Der er én hest på banen af gangen. Forhindringsbanen formål er at styre sin hest pænt og korrekt igennem, der gives præmier til alle der gennemfører uden fejl. En fejl er, når en øvelse ikke gennemføres, fx en væltet kegle.

3: Forhindringsbane i trav

  • Der rides igennem en forhindringsbane i skridt eller trav. Der er én hest på banen af gangen. Forhindringsbanen formål er at styre sin hest pænt og korrekt igennem, der gives præmier til alle der gennemfører uden fejl. En fejl er, når en øvelse ikke gennemføres, fx en væltet kegle.

4: Forhindringsbane i hold

  • Der er to hold af 4 ryttere på banen og hvert hold har én hest. Holdene rider mod hinanden, på hver deres bane. Begge baner er identiske. Når holdets første rytter har været igennem, byttes der rytter bag startlinjen og den nye rytter skal nu gennemføre banen. Laves der en fejl, skal denne laves om med det samme. (En fejl er fx en væltet kegle) Vinderholdet er det hold, der er først færdige med alle 4 ryttere. Det er tilladt at ride skridt eller trav igennem banen. Ingen galop.

Beskrivelse og video af banen for klasse 1, 2 og 3 kan ses på vores facebook side:

https://fb.watch/gEpaluMU9X/

 

Vi har igen lavet et digitalt tilmeldingsskema, som igen håber fungerer uden problemer.

Den digitale tilmelding finder I her: Tilmelding til forhindringsstævne

Sørg venligst for at læse nedenstående, før i udfylder tilmeldingen.

  • Skal rytteren bruge trækker, skal I selv sørge for dette.
  • Pris for 1 start er 100 kr., 2 starter 150 kr. Betaling sker via mobilepay til nr.: 168265.
  • For at kunne afholde stævnet, har vi brug for jeres hjælp, derfor er det rart for os at kende rytterens alder. Vi skal bl.a. bruge hjælpere til at hente kritikker, skrive for dommeren og hjælpe i sekretariatet og cafeteriet samt et par stykker til at medbringe kage til salg i cafeteriet.

Vi forventer at stævnet vil forløbe i tidsrummet 9 - 14. 

Din ridelærer kan hjælpe med at vurdere hvilke klasse der passer bedst til dig.

OBS - tilmeldingsfristen er den 17. november! Det vil ikke være muligt at tilmelde sig efter fristen. Eftertilmelding er ikke muligt, da vi har brug for et par dage til at færdiggøre startlisten, som vi meget gerne vil kunne præsentere for jer et par dage før stævnet.

Vi glæder os til at se jer alle!

 

Spørg din ridelærer, hvis du ønsker at tilmelde til stævnet ved at udfylde en fysisk tilmeldingssedel.