Vi er klar til at modtage jeres tilmeldinger til vores næste stævne!

Et springstævne lørdag d. 17. juni.

Der vil være klasser for alle, også dem der ikke har redet så længe endnu, og stadig har brug for en trækker. En oversigt over højderne på springene i de forskellige klasser ser I nedenfor.

  1. 40 – 50 cm
  2. 30 – 40 cm
  3. 20 – 30 cm
  4. Bom på jord – trækker er tilladt

Skal rytteren bruge trækker, skal I selv sørge for dette. Baneskitsen følger sammen med starttider ca. 1 uge før stævnet.

Alle klasserne holdes som sløjfespring, det vil sige, at gennemfører rytteren fejlfrit, modtages der en roset. Det er derfor ikke lige så vigtigt ved sådan en klasse, at få den hurtigste tid, men mere vigtigt at komme rigtigt og fejlfrit rundt på banen.

Følgende betragtes som fejl ved springning:

  • Refusion (hesten stopper foran springet)
  • Fejlridning (forkert rækkefølge af springene)
  • Nedrivning (en bom falder til jorden)
  • Fald fra hesten

For at kunne afholde stævnet, har vi brug for jeres hjælp, bl.a. til hjælpe i sekretariatet og cafeteriet, et par stykker til at medbringe kage til cafeteriet og en håndfuld morgenfriske, der vil komme og hjælpe med at sætte banen op (forventeligt 8.30).

Pris for 1 start er 100 kr., 2 starter 150 kr. Betaling sker via mobilepay til nr.: 168265. Betaling skal falde ved tilmelding.

OBS - tilmeldingsfristen er den 5. juni! Det vil ikke være muligt at tilmelde sig efter fristen. Eftertilmelding er ikke muligt, da vi har brug for god tid til at færdiggøre startlisten, som vi meget gerne vil kunne præsentere for jer en uges tid før stævnet.

Vi glæder os til at se jer alle til springning og nogle gode timer i det forhåbentlig gode vejr.

Find tilmeldingen finder I på nedenstående link og spørg endelig din ridelærer, hvis der er noget du er i tvivl om.

Gå til tilmeldingsblanket.

Mange hilsner ridelærerne