Celina Berthelsen

Underviser tirsdag og torsdag.

Info om Celina kommer snarest :)

Line Larsdatter

Underviser om onsdagen og om søndagen.

21 år.

Jeg startede selv til ridning i Hvalsø Rideskole da jeg var 8. Jeg skulle med en veninde ud og se hende ride, men jeg endte selv med en prøvetime og har redet lige siden. Efter mange gode år i rideskolen fik jeg halvpart og red et par forskellige heste i en række år, indtil jeg i 2013 fik lov til at låne en frieser-hoppe. Hende rider jeg stadigvæk på, primært dressur men vi elsker også at tage på lange ture og springe. Udover det er vi også med på et showhold, hvor vi tager ud og viser vores skønne heste frem.

Jeg har hjulpet på rideskoleholdene siden, 2008, og i 2013 startede jeg med at undervise. Jeg underviser nu om onsdagen hvor jeg har letøvede og øvede hold og om søndagen, hvor jeg har begynderhold. Ud over min almindelige hold, underviser jeg også i ryttermærker når der kan samles elever nok. Jeg holder meget af mit job som underviser, og stemningen i rideskolen både til hverdag og arrangementer, er altid god. 

Selvom jeg har været i Hvalsø Rideskole i mange år, både som elev og underviser, så er jeg stadig meget glad for at være her. Der er plads til alle, og mulighed for undervisning og heste der passer til alle.

Sigrid Magnussen

Underviser lørdag fra kl 11.

19 år.

Jeg startede med at ride, da jeg var 3 år gammel. Grunden til jeg startede til ridning var, at min mor selv var rytter, og ønskede sig en ridepige, så det skulle jeg selvfølgelig­čśé Så jeg har redet fra jeg var 3, og indtil nu. Jeg har redet lige siden jeg var 3 år, uden pause. Jeg har nu en hest stående her på Hvalsø Rideklub, som hedder Hellmers Cutie. Jeg har tidligere haft en del heste og ponyer, og var så heldig at få lov at ride Centrum det sidste 1 1/2 år af min ponytid. 

Jeg startede i rideskolen d. 1 oktober 2016, og har tidligere undervist nogle privat også, og gør stadig. 

Det jeg godt kan lide ved rideskolen er, at se udviklingen hos rytterne, og at se hvor meget de glæder sig til at komme ud og ride hver gang.

Kristine Christensen

Underviser mandag.

Sissel Larsdatter

Hjælper.

Jeg hedder Sissel og jeg er 18 år gammel. Jeg startede med at ride da jeg var 6 år gammel, fordi min søster begyndte og så ville jeg også gerne. 

I dag har jeg ikke så meget tid til at ride på grund af skolen, men jeg rider en gang i mellem på en fjordhest som hedder Ben.

Jeg startede med at være hjælper i slutningen af 2013, og så blev jeg ridelærervikar om lørdagen fra april til september 2016. 

Jeg kan godt lide at undervise fordi man kan få lov til at give sin viden videre, og bruge tid på sin hobby, så mærker man ikke det er arbejde på samme måde.