Celina Berthelsen

Underviser tirsdag.

Line Larsdatter

Underviser om onsdagen og om søndagen.

22 år.

Jeg startede selv til ridning i Hvalsø Rideskole da jeg var 8. Jeg skulle med en veninde ud og se hende ride, men jeg endte selv med en prøvetime og har redet lige siden. Efter mange gode år i rideskolen fik jeg halvpart og red et par forskellige heste i en række år, indtil jeg i 2013 fik lov til at låne en frieser-hoppe. Hende rider jeg stadigvæk på, primært dressur men vi elsker også at tage på lange ture og springe. Udover det er vi også med på et showhold, hvor vi tager ud og viser vores skønne heste frem.

Jeg har hjulpet på rideskoleholdene siden, 2008, og i 2013 startede jeg med at undervise. Jeg underviser onsdag, lørdag og søndag hvor jeg har hold på alle niveauer. Ud over almindelige hold, underviser jeg også i ryttermærker når der kan samles elever nok. Jeg holder meget af mit job som underviser, og stemningen i rideskolen både til hverdag og arrangementer, er altid god. 

Selvom jeg har været i Hvalsø Rideskole i mange år, både som elev og underviser, så er jeg stadig meget glad for at være her. Der er plads til alle, og mulighed for undervisning og heste der passer til alle.

Kristine Christensen

Underviser mandag.

Mariette Grathwohl

Mariette underviser holdene om torsdagen