Robin Hood

Fødselsår: 2001

Højde: 147 cm

Race: Fjordhesteblanding

Om: Robin har været hos os i mange år og han fungere godt til alle. Er man nybegynder kan man trygt sætte sig op på Robin, for han er flink til bare at følge med de andre. Er man mere erfaren kan man udvikle sig ridemæssigt på ham.

 

 

Beyoncé

Fødselsår: 2005

Højde: 129 cm

Race: Welsh

Om: Beyoncé er pt vores eneste hoppe i rideskolestalden, men hun fungerer godt med alle drengene. Hun er dejlig fremadgående og er dygtig i dressuren. Synes ridelæreren at der skal spring på banen, er Beyoncé ikke altid helt med på idéen, de spring er lidt mærkelige synes hun. Men hun lærer det stille og roligt sammen med de dygtige og tålmodige elever.

 

Alf

Fødselsår: 2009

Højde: 143 cm

Race: Haflinger

Om: Alf er en flot haflinger, som kan alle dressurøvelser op til LA. Han er en fremadgående pony, som engang i mellem kan være en smule stærk

 

Turbo

Fødselsår: 2006

3 ord: Hurtig, stædig, sød

Om: Turbo levet op til sit navn. Specielt når der bliver stillet op til ponygames er han klar til at løbe stærkt. Dressur er ikke hans yndlingsdisciplin, men han gør hvad han kan for at give rytteren en god tur uanset hvad underviseren finder på.

Leonardo

Fødselsår: 1994

Højde: 116 cm

3 ord: Lille, god til børn, nem

Om: Leonardo har været hos os i mange år og er vores lille stabile pony. Leo er krydskilden, så man skal ikke ramme ham på bagparten når man sidder på ham. Vi er trods det, rigtig glade for at bruge Leo til de små nybegyndere eller til de små som ikke er helt trygge endnu da han er rigtig nem at styre, og styrer man ikke, så følger han bare med.

Nemo

Fødselsår: 2000

Højde: 132 cm

Race: Fjordhest

3 ord: Flittig, sød, nem

Om: Nemo er en rigtig drengerøv med krudt i måsen, samtidig med at han er nem at styre, og han er derfor god til både nybegyndere og de mere øvede elever.

Toby

Fødselsår: 2000

Højde: 135 cm

Race: New Forrest

3 ord: Rolig, sød, langsom

Om: Toby er for det meste nem at ride, men han kan til tider synes han skal den modsatte vej af hvad eleven synes. Han er dygtig til både spring og dressur, han kræver dog lidt fremadridning. Trods han nogle gange har sin egen vilje, så er han sød og rolig, og vi er glade for at bruge ham til både nybegyndere og de mere øvede elever.

 

Viktor

Fødselsår: 2001

Højde: 143

Race: Fjordhest

3 ord:

Om: Viktor er en rigtig guttermand og stort set alle føler sig trygge på ryggen af ham, på trods at at hans galopansping godt kan føles lidt voldsomme da han er en robust bygget fjordhest. Hans yndlingsdicipliner er spring og ponygames hvor han virkelig kan få lov at vise hvad han kan.

Simba

Fødselsår: 

Højde: 135 cm

Race: 

Om: Simba er en fin lille pony med et dejligt temperament. Han er dejligt fremadgående men mangler en smule balance, hvilket mest viser sig i galoppen og når der skal springes. Vi håber at det bliver bedre efterhånden som han bliver lidt ældre og får lidt mere erfaring. Han bliver redet nogle dage i rideskolen dage bliver han passet og redet af sine parter, som også hjælper ham med at få den rigtige uddannelse.

Janus

Fødselsår: 1994

Højde: 135 cm

Race: Fjordhest

Om: Janus er en af de gamle drenge og han har været hos os i mange år og det er vi rigtig glade for. Janus er virkelig sød og rar ved de nye og de små og tuller bare med. Ham ved vi hvor vi har.

Janus er rigtig madglad, så har du godbidder med til ham, så er du allerede hans bedste ven.

Kaptain Klo

Fødselsår: 2002

Højde: 140

Race: 

Om: Kaptain Klo er gammel spring pony, og det viser sig når der bliver sat spring på banen. Der er fart over fletet og hoppet elegant over alle springene. På trods af karierre som springpony er han også sød i dressuren og giver altid sin rytter en god tur.