Pony games stævne - kom og vær med!

Startlister og udkast til baner er klar til jer!

Vi glæder os til at se jer alle sammen. Husk at tjekke, om dit hold er et af dem, der skal ride med i finalen for vores lille januar ponygames konkurrence på holdene.

Den 17. februar holder afholder rideskolen årets første stævne som er pony games stævne!

Vi ved at alle er klar da vi jo hen over de seneste uger har afholdt pyramidecup, hvor alle hold hver uge har konkurreret i en ny leg på tid. Til dette stævne vil der både være finale i pyramidecuppen og helt almindelige klasser i forhindringsbane-ridt.

Vi designer en bane, som skal gennemrides med så få fejl som muligt. Der vil være tre forskellige klasser for individuelle ryttere.

1. Begynder, med trækker, skridt

2. Let øvet, trækker valgfrit, skridt eller trav

3. Øvet, uden trækker, skridt eller trav.

Vi gør opmærksom på, at rækkefølgen af klasserne ikke er endelig og der kan ske ændringer. Vi har desværre heller ikke mulighed for at angive tidspunkt for hver rytter, før vi har modtaget alle tilmeldinger.

Der afholdes to finaler i pyramidecuppen - én for D-hold og én for A-, B- og C-hold. Finalerne bliver afholdt som en holdkonkurrence.

Det vil kun være muligt at starte én individuel klasse. Betaling sker til klubbens MobilePay (168265), 100 kr. for en start.

Som altid, har vi brug for et par ekstra hænder for at kunne afvikle stævnet, både fra elever og forældre. Så husk at udfylde hvad I har mulighed for at bidrage med, når I tilmelder jer.

Vi glæder os til at se jer!

Lukket for tilmelding

OBS tilmeldingsfrist den 12. februar.