Tilmeld dig til rideskolens ridelejr 2024!

Igen i år holder vi ridelejr for eleverne i rideskolen. I år afholder vi to ridelejre, der bliver opdelt som følgende:

  • D. 31/7-1/8 for C-, B- og A-ryttere (fra 9 år)
  • D. 2/8 for C- og D-ryttere (5-8 år)

Dagene vil være lærerige, hyggelige og selvfølgelig fyldt med hest, hest og atter hest. Eleverne vil modtage undervisning og blive udfordret i konkurrencer mod de andre elever og måske endda ridelærerne;) Vi får derudover besøg udefra på første ridelejr - af hvem forbliver en overraskelse! Der bliver rig mulighed for, at eleverne kan få nye venskaber, ride en masse og lære alt om vores alles yndlingsdyr.

Der vil være ridelærere tilstede under begge ridelejre. Til overnatning og madlavning har vi dog brug for hjælp fra nogle søde forældre. Forældre-overnatning på første ridelejr giver 100 kr. rabat i prisen, og ved medbringelse af mad refunderer HVL det beløb, der er brugt på at handle ind. Vi er afhængige af hjælp fra forældrene, og derfor siger vi tak på forhånd!

Pris for deltagelse, inkl. fuld forplejning:

  • Ridelejr for C-, B- og A-ryttere (9 år og op) med overnatning: 600 kr.
  • Endags-ridelejr for C- og D-ryttere (5-8 år): 250 kr.

Der er begrænset antal pladser på begge ridelejre, og derfor trækkes der lod om pladserne i tilfælde af, at der bliver flere tilmeldte, end vi har pladser til. Betaling sker, når pladserne er fordelt.

Tilmelding finder I via nedenstående link. Tilmeldingsfristen er d. 1/7.

Vi glæder os til at se jer!

OBS ved tilmelding SKAL der ønskes 3 heste. Hvis der ønskes færre end det, tillader ridelærerne sig at vælge de resterende ønsker for eleven.